Makkelijke chili sin carne

Vergeet de afwas! Deze heerlijke chili sin carne maak je in één pan.
20 minuten
4 porties

Ingrediënten

  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 blik witte bonen
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 blik tomatenblokjes
  • Zout en peper
  • Olijfolie
  • 8 kleine tortilla’s
  • Geraspte kaas
  • Feta
  • Verse koriander als garnering

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd eerst de paprika’s in hapklare stukjes. Snijd ook de ui, peper en knoflook fijn.

Stap 2
Fruit de ui, knoflook en peper kort aan in een grote hapjespan met een beetje olie. Als de ui glazig is, kun je de stukjes paprika toevoegen. Laat dit een paar minuutjes meebakken en voeg dan de tomatenblokjes toe en laat dit even pruttelen.

Stap 3
Laat de witte bonen en kikkererwten goed uitlekken en voeg dit toe aan de pan. Laat ze even opwarmen in de chili sin carne. Voeg nu eventueel ook wat zout en peper toe.

Stap 4
Leg een tortilla op een bord en schep hier wat van de chili sin carne in. Voeg een beetje geraspte kaas, feta en eventueel wat koriander aan toe en je kunt aan tafel!

Toon meer